Medlemskap 2016

medlemsrusning

Utanför fönstret faller snön och kalendern hävdar att vi redan kommit en bit in på 2015 (hur gick det till?!). Det innebär att det är hög tid för oss att informera om medlemskap i Föreningen Östergötlands bokmässa under 2016. Hur går man till väga för att lösa medlemskap och vad får man som medlem?

Om vi börjar i slutet så agerar vi med ambitionen att skapa fler ”innerliga mötesplatser” som en del i föreningens verksamhet. Tillsammans är vi på väg att etablera Östergötlands bokmässa som en fast och uppskattad kulturhändelse i länet men vill hitta fler mötesplatser där vi kan skapa energi åt varandra. Vi jobbar samtidigt för att få ut östgötaförfattare på länets bibliotek i samarbete med Götabiblioteken och Region Östergötland, och vill få till ett eller ett par branschspecifika fortbildningar.

Vi hoppas att du som aktiv i litteraturbranschen i Östergötland ska bli medlem i Föreningen Östergötlands bokmässa. Så hur går man då till väga? Antingen genom att skicka ett mail till johan.hagesund@dibbforlag.se eller betala 250 kronor till bankgiro 551-2728 och ange namn, adress, e-post och telefonnummer.

Välkommen!

 

Johan Hagesund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *