Sara Lövestam till TellUs!

Sara Lövestam till TellUs!

foto: Peter Knutson

Sara Lövestam avslutade nyligen serien om privatdetektiven Kouplan i och med den fjärde delen Finns det hjärterum som gavs ut på Piratförlaget. Sara har sedan hon vann Piratförlagets manustävling med bidraget Udda skrivit närmare tjugo böcker i olika genrer och för olika åldrar. Lördag den 2 december kommer hon till TellUs i Linköping för att berätta mer om sitt författarskap.

– Sara är som gjord för TellUs, konstaterar Jan Holmbom, en av TellUs arrangörer. Precis som vi utforskar hon olika former av berättande och vi kan knappt vänta på att få höra henne prata om utmaningarna som möter en berättare beroende på vem man skriver för, vilket format man publicerar sin berättelse i och vilket ämne man berättar om.

– Jag har jättefina erfarenheter av publiken i Linköping och ser mycket fram emot att träffa dem igen på TellUs bok- och berättarmässa den 2 december, hälsar Sara Lövestam.

– Och jag minns det fina biblbioteket i Linköping, det har en härlig rymd, tillägger hon.

Och det är just på Linköpings stadsbibliotek besökarna till TellUs kommer att kunna träffa Sara Lövestam lördag 2 december. Då finns möjlighet att köpa signerade exemplar av såväl Kouplan-serien som Saras uppmärksammade böcker om ordklasser.

För mer information, kontakta Johan Hagesund på 0704-38 33 94 eller johan.hagesund@dibbforlag.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *