Agneta Sjödin till TellUs 2018!

Agneta Sjödin till TellUs 2018!

Nu är det klart med det första namnet till årets TellUs bok- och berättarmässa på Linköpings stadsbibliotek lördag 1 december.

– Det känns väldigt roligt att kunna presentera Agneta Sjödin som det första namnet till TellUs bok- och berättarmässa 2018, säger Johan Hagesund, en av TellUs arrangörer.

TellUs bok- och berättarmässa arrangerades första gången 2012 och har sedan dess blivit ett årligen återkommande evenemang på Linköpings stadsbibliotek. Årets mässa äger rum lördag 1 december, och gästas då alltså av bland andra Agneta Sjödin.
– Jag ser verkligen fram emot att komma till Linköping och medverka på TellUs Bok- och berättarmässa, hälsar Agneta. Och det ska bli så kul att träffa läsarna och samtala på scenen om min nya roman Drömdagboken, en berättelse som är starkt inspirerad av mitt eget liv.
– Vi är övertygade om att Agneta lockar en bred publik och med sin erfarenhet kommer att bjuda på ett underhållande och personligt samtal, säger Johan Hagesund vidare.

I samband med föredraget kommer Agneta att signera sin nya bok.

Agneta Sjödin är en av Sveriges mest kända personligheter med ett mångårigt förflutet i mediabranschen, inte minst inom tv. Sedan 2005 har hon också gjort sig känd som en skrivande person och har släppt åtta böcker, många av dem med det gemensamma ämnet andlighet. För en månad sedan släpptes hennes senaste bok Drömdagboken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *